a
Kancelaria Radcy Prawnego Klein zapewnia rzetelną pomoc radcy prawnego na terenie Śląska i Zagłębia w każdej sprawie z zakresu naszych usług:
  • - reprezentowania strony w sprawach z zakresu prawa cywilnego,
  • - pomocy w zakresie prawa rodzinnego i opiekuńczego,
  • - obrony w sprawach karnych,
  • - współpracy w zakresie prawa handlowego i gospodarczego,
  • - doradztwa w zakresie prawa pracy i ubezpieczeń społecznych,
  • - reprezentowania strony przed organami w zakresie prawa administracyjnego
Radca prawny Marta Klein jest absolwentem stacjonarnych studiów prawniczych na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach.
Ukończyła aplikację radcowską przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Katowicach. Dysponuje wieloletnim doświadczeniem zawodowym, które zdobywała już w czasie studiów prawniczych. Przez lata pracy w kancelariach prawnych, w tym kancelariach radcowskich i kancelariach adwokackich zaznajomiła się w praktyce z wieloma aspektami prawnymi w różnych dziedzinach i gałęziach prawa aktywnie przyczyniając się do rozwiązywania przedstawionych problemów na korzyść Klientów.
Radca Prawny Katowice ul. Modelarska 18 lok. 201

+48 32 730 26 46

Zadzwoń i umów się na spotkanie

Menu
 

Polityka prywatności

Radca KLEIN > Polityka prywatności

POSIADAMY WDROŻONĄ PROCEDURĘ OCHRONY POUFNOŚCI DANYCH.

Kancelaria Radcy Prawnego Klein przykłada ogromną wagę do ochrony poufności i prywatności powierzanych nam informacji. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie odpowiedniej ochrony i właściwego wykorzystywania danych osobowych (określanych również jako „informacje umożliwiające identyfikację osoby”) zgromadzonych za pośrednictwem niniejszego serwisu internetowego.

Gromadzimy tylko te dane, które zostały podane dobrowolnie przez osoby odwiedzające naszą stronę WWW, tak aby przekazywać im informacje i/lub dostarczać usługi, a także informacje na temat ewentualnego zatrudnienia.

Dane otrzymane przy pomocy niniejszego serwisu internetowego przeznaczone są wyłącznie na użytek Kancelarii Radcy Prawnego Marta Klein lub podmiotów, które muszą być niezbędnie zaangażowane w sprawę odpowiedzi na Twoją prośbę, zapytanie lub inne zgłoszenie potrzeby.

Apelujemy do użytkowników strony WWW, aby rozważyli czy chcą świadomie przekazywać wrażliwe dane za pośrednictwem udostępnionych w serwisie formularzy. Każde przekazanie wrażliwych informacji musi być opatrzone indywidualną zgodną na ich przetwarzanie i przechowywanie w bazach danych naszej Kancelarii Radcowskiej.

Dane te nie będą sprzedawane ani udostępniane innym firmom, urzędom, organizacjom ani osobom niebędącym pracownikami lub stałymi współpracownikami. Poufność Twoich danych może być uchylona w celach dowodowych lub na polecenie odpowiednich organów państwowych.

POSIADAMY WDROŻONĄ PROCEDURĘ OCHRONY POUFNOŚCI DANYCH.

Podczas Twojej wizyty na witrynie www.radca-klein.pl zbierane są dane dotyczące wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Są to dane statystyczne pozwalające nam reagować na zmieniające się trendy rynkowe i dostosowywać witrynę do bieżących potrzeb.

Pliki cookie są umieszczane w komputerze użytkownika lub urządzeniu podłączonym do Internetu podczas każdej wizyty na naszej stronie, co pozwala naszej witrynie internetowej zapamiętać komputer użytkownika lub urządzenie oraz służy realizacji wymienionych wyżej celów.

Na niektórych naszych podstronach wyświetla się wyskakujący komunikat z prośbą o wyrażenie zgody na umieszczenie plików cookie w urządzeniu użytkownika. Jeśli użytkownik nie wyraża na to zgody, działania prowadzone za pośrednictwem komputera użytkownika lub podłączonego do Internetu urządzenia nie będą monitorowane w celach marketingowych.

Inny rodzaj plików cookie, znany także jako sesyjne pliki cookie, może być wymagany do obsługi wybranej funkcji strony internetowej. Pliki cookie tego rodzaju nie są blokowane po niewyrażeniu przez użytkownika zgody na ich umieszczenie w komputerze. Wybór użytkownika zostanie zachowany w pliku cookie na okres 90 dni. Jeśli użytkownik chce zmienić wybraną wcześniej opcję, powinien usunąć pliki cookie ze swojej wyszukiwarki internetowej.

Pomimo tego, że większość przeglądarek internetowych automatycznie zezwala na umieszczanie na komputerze plików cookie, użytkownik może nie wyrazić na to zgody, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki. Użytkownik może samodzielnie, w dowolnym momencie usunąć wszystkie pliki cookie z  urządzenia. W takim przypadku należy pamiętać, że nie wyrażając zgody na umieszczanie plików cookie, użytkownik nie zawsze będzie mógł w pełni korzystać ze wszystkich funkcji witryny.

Dodatkowe informacje o zarządzaniu plikami cookie znajdują się w pliku Pomoc przeglądarki internetowej lub na takich stronach jak np. www.allaboutcookies.org.

Strona może korzystać z narzędzi Google Analytics. Więcej informacji na temat wykorzystania narzędzi Google Analytics przez Kancelarię znajduje się na stronie: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Google opracował dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics. Dodatek komunikuje się z protokołem Google Analytics JavaScript (ga.js), aby przekazać informacje, że dane o odwiedzinach witryny nie powinny zostać przesłane do Google Analytics. Dodatek do przeglądarki blokujący Google Analytics nie blokuje przesyłu danych do samej strony internetowej lub innych sieciowych usług analitycznych.

korespondencja i kontakt z radcą prawnym martą klein

Informujemy – zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2015 r., poz. 2135 z póz. zm.) – iż w przypadku wysłania zapytania i/lub zawarcia umowy wyrażasz zgodę na przetwarzanie, przez Radcę Prawnego Martę Klein prowadzącą działalność gospodarczą pod nazwą: Kancelaria Radcy Prawnego Marta Klein z siedzibą w Katowicach przy ul. Modelarskiej 18, Twoich danych osobowych
Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celu:

  • odpowiedzi na zadanie pytanie i/lub wykonania umowy,
  • marketingu produktów i usług Kancelarii.

Jednocześnie:

  • masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,
  • podanie Kancelarii danych osobowych jest dobrowolne, jednak niepodanie danych może uniemożliwić odpowiedź na zadane pytanie i/lub wykonanie umowy,
  • dane mogą być udostępniane innym odbiorcom (np. firmom kurierskim lub spedycyjnym) wyłącznie w celach wskazanych powyżej,
  • na podstawie art. 32 ust. 1 pkt 8 ww. ustawy masz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych w celach marketingowych.

Zmiana danych

Procedura składania zapytań poprzez stronę internetową wymaga podania podstawowych danych (w celu ogólnej identyfikacji nadawcy). Możesz zmienić lub przeglądać zgromadzone dane (jeżeli dotyczą Twojej osoby) kontaktując się z Radcą Prawnym Martą Klein (dane kontaktowe podane są na stronie w zakładce Kontakt). Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Dzieci

Nasz serwis internetowy nie jest przeznaczony dla dzieci poniżej 13 roku życia. Jedną z zasad polityki Kancelarii w tym zakresie jest zaniechanie świadomego gromadzenia lub przechowywania danych o osobach poniżej 13 roku życia, za wyjątkiem sytuacji, w których dane tego typu są częścią działań związanych z realizacją profesjonalnych usług.

Zmiana polityki prywatności

Radca Prawny Klein Marta zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na niniejszej stronie. Zmiany w polityce prywatności obowiązują od dnia ich opublikowania.